Hoe werkt de Powerpad lifting

De POWER PAD®  is een volledig nieuw ontwikkeld omvormer voor de wimpers gemaakt van siliconen met een 3-D design voor een perfecte lifting.

De Pads zijn meerdere keren te gebruiken.

Na veelvuldige testen zijn de pads ontwikkeld in 3 diktes voor verschillend liftingen. De POWER PAD® is assymetrisch ontwikkeld en heeft de buiging van een ooglid voor een betere comfort. De binnen en buitenkant zijn van verschillende lengten en de pad is heel zacht waardoor het zich makkelijk aanpast aan ieder ooglid.

De POWER PAD® wordt op maat gemaakt voor iedere klant. U kunt deze bewaren of meegeven aan uw klant voor de volgende keer.   

Hieronder kun je zien hoe gemakkelijk de POWER PAD® aangebracht wordt. De behandeling kan in elke kapsalon, schoonheidssalon en nagelstudio toegepast worden.

Vraag naar de Wimperlifting POWER PAD®!  

                               

TIP!

Na de wimperlifting kunnen de wimpers direct geverfd worden. Hierdoor komt de nieuwe wimperpermanent veel beter tot z'n recht en versterkt de lifting. Wij adviseren om onze Wimperverf BINACIL® te gebruiken, deze heeft verzorgende ingrediënten en heeft maar een inwerk tijd van 2 minuten. 

 

       
               
               


    
  
  

 

Copyright © {2019} | Suc6 Kappers Hair & Beauty b.v.. All Rights Reserved.
Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Ok Weigeren